Hoe kunnen we helpen?


Aeqol Psychomedisch Centrum helpt mensen met diverse geestelijke gezondheidsproblemen. Na aanmelding of na verwijzing door de huisarts doen wij een intake, waarbij wordt vastgesteld om welke problematiek het gaat en op welke manier wij u het beste kunnen helpen. Een behandeling zal vaak bestaan uit gesprekken en begeleiding, gericht op zelfontplooiing en zelfredzaamheid. In onze werkwijze staat respect centraal: zelfrespect en respect voor de ander. Vanwege de achtergrond en specialisaties van psychologe Deborah Pierau werken wij met een heel diverse groep cliƫnten, waarbij respect voor elkaar ook weer ons uitgangspunt is.

Als na de intake wordt vastgesteld dat uw hulpvraag binnen onze specialismen valt, zullen wij het behandelplan met u opstellen en inplannen. Indien de problematiek buiten onze specialismen valt, of er tijdens de behandeling specialistische GGZ nodig blijkt, verwijzen wij u door naar een van onze partners.

U kunt bij Aeqol Psychomedisch Centrum terecht op grond van een verwijzing door de huisarts of een andere GGZ-aanbieder. Tussen intake en start van de behandeling bestaat in principe geen wachttijd. Verdere, uitgebreide informatie over o.a. de praktijk, onze behandelwijzen, tarieven, zorgstandaarden en beroepsrichtlijnen, samenwerking, klachten en geschillen, intake en nazorg, kunt u vinden op deze pagina.