Hoe kan ik helpen?


Aeqol Psychomedisch Centrum helpt mensen met diverse geestelijke gezondheidsproblemen. Na aanmelding of na verwijzing door de huisarts doe ik een intake, waarbij wordt vastgesteld om welke problematiek het gaat en op welke manier ik u het beste kan helpen. Een behandeling zal vaak bestaan uit gesprekken en begeleiding, gericht op zelfontplooiing en zelfredzaamheid. In mijn werkwijze staat respect centraal: zelfrespect en respect voor de ander. Vanwege mijn achtergrond en specialisaties werk ik met een heel diverse groep cliƫnten, waarbij respect voor elkaar ook weer mijn uitgangspunt is.

Bij de intake zullen de vragenlijsten SQ-48 en de ZPM worden afgenomen. Als na de intake wordt vastgesteld dat uw hulpvraag binnen mijn specialismen valt, zal ik het behandelplan met u opstellen en inplannen. Indien de problematiek buiten mijn specialismen valt, of er tijdens de behandeling specialistische GGZ nodig blijkt, verwijs ik u door naar een van mijn partners.

U kunt bij Aeqol Psychomedisch Centrum terecht op grond van een verwijzing door de huisarts of een andere GGZ-aanbieder. Tussen intake en start van de behandeling bestaat in principe geen wachttijd. Verdere, uitgebreide informatie over o.a. de praktijk, mijn behandelwijzen, tarieven, zorgstandaarden en beroepsrichtlijnen, samenwerking, klachten en geschillen, intake en nazorg, kunt u vinden op deze pagina.